Condoleren

Na het bericht van overlijden zijn er verschillende manieren om te reageren. U kunt wachten tot de uitvaart en daar de familie condoleren. Maar u kunt ook een kaartje sturen met wat vriendelijke woorden of met een beschrijving van herinneringen die u aan de overledene hebt. U kunt bellen of eventueel de nabestaanden bezoeken. Als bezoek niet is gewenst, staat dat meestal op de rouwkaart aangegeven. Als u twijfelt kunt u altijd even bellen of en wanneer bezoek gelegen komt.

Wat moet ik zeggen?

Het is vaak moeilijk de juiste woorden te vinden om medeleven te tonen. Het kan formeel: "Mag ik je condoleren met het verlies van..." Maar u kunt ook gewoon wat vriendelijke woorden spreken en zeggen hoe erg u het overlijden vindt. De vorm is meestal niet zo belangrijk. Laat uw gevoel spreken. Een warm gebaar zegt vaak meer dan veel woorden.

Online condoleren

U kunt ook gebruik maken van ons online condoleanceregister. Hier kunt u een boodschap achterlaten, de rouwkaart bekijken en een bloemetje bestellen.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.