Onze uitvaartverzorging

Stap voor stap nemen wij alles met u door. Uw wensen en verwachtingen vormen vanzelfsprekend het uitgangspunt. Aan de hand van een uitgebreide checklist reiken wij u verschillende keuzemogelijkheden en overwegingen aan, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Wij zullen u persoonlijk adviseren en informeren over de consequenties en het kostenaspect van bepaalde keuzes. Aan het einde van het gesprek, waarvoor alle tijd wordt genomen, staat er een duidelijk scenario voor de uitvaart.

Uw persoonlijke contactpersoon

Wanneer u een overlijden meldt bij Uitvaartonderneming van Dijk, komt onze uitvaartverzorgster op het afgesproken tijdstip naar u toe om de uitvaart voor te bespreken. Deze afspraak kan op het door u gewenste adres worden gemaakt: bij u thuis, in de woning van de overledene of op het kantoor ons uitvaartcentrum.

De uitvaartverzorgster die de uitvaart met u bespreekt zal ook uw vaste, persoonlijke contactpersoon zijn tot na de uitvaart. Zij loopt dagelijks even binnen of houdt telefonisch contact met u. Onze uitvaartverzorgster bewaakt de voortgang van alle voorbereidingen en ziet erop toe dat alle afspraken worden nagekomen. Ook kan zij u helpen met het selecteren van passende muziek en sfeervolle teksten als u dat wenst.

Veel zorg en werk uit handen

Wij kunnen u veel werk en zorg uit handen nemen. Onze uitvaartverzorgster kan de aangifte van het overlijden bij het gemeentehuis verzorgen, het crematorium of de begraafplaats reserveren en helpen bij het opstellen van de tekst voor de rouwkaart. Maar als u wilt, kunt u ook veel zelf doen. U bepaalt zelf wat onze rol is. Wij staan altijd open voor uw inbreng of ideeën. Het is verstandig om met uw familie al wat zaken door te nemen voordat onze uitvaartverzorgster bij u komt. U kunt dan in alle rust zaken met elkaar bespreken.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.