Filmopname

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Daarom is het voor veel mensen fijn om een filmopname te hebben van de herdenkingsdienst. Deze beelden kunnen u helpen bij de rouwverwerking. Maar een filmopname is ook handig voor diegenen die door afstand, ziekte of leeftijd niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Op deze manier hebben zij toch een mogelijkheid om het afscheid naderhand nog te ervaren.

Fotopresentatie of fotoreportage

Een presentatie van foto’s uit het leven van de overledene, al dan niet met sfeervolle muziek, geeft de afscheidsdienst een extra persoonlijk karakter. Een dergelijke fotocollage kunnen wij voor u samenstellen. De beelden worden dan bij de dienst vertoond op een groot scherm. Ook bestaat de mogelijkheid een fotoreportage van de uitvaart te maken. Wij beschikken over professionele fotografen die mooie en sfeervolle foto’s maken, zonder dat zij prominent aanwezig zijn tijdens de uitvaart. Enkele weken na de uitvaart ontvangt u een fraai fotoalbum waarin alle beelden zijn verwerkt.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.