Kist of lijkwade

Uitvaartonderneming Van Dijk biedt u een uitgebreide collectie kisten. Van eenvoudig gefineerd tot luxe massief wortelnoten-, mahonie- of eikenhouten. Zelfs een milieuvriendelijke eco-kist behoort tot de mogelijkheden. Onze collectie past bij uw voorkeur en uw budget. We kunnen de kist voor u in elke gewenste kleur laten spuiten of beschilderen met bijvoorbeeld bloemen of andere afbeeldingen. Voor een nog persoonlijker afscheid kunnen we de kist behandelen met schoolbordverf, zodat u of uw kinderen er een laatste groet op kunnen schrijven. Ook aan de binnenkant van de kist kan een herinnering worden achtergelaten.

Lijkwade

In plaats van in een kist kan uw overleden dierbare ook in een lijkwade worden begraven of gecremeerd. De baar waarop uw dierbare rust, kan worden uitgevoerd met takken. Zowel de lijkwade, takkenbaar en een aantal van onze kisten kunnen al vooraf aan een overlijden worden voorbereid, zodat u dat eventueel nog samen kunt verzorgen met uw dierbare.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.