Rouwdrukwerk

Wij verzorgen al het rouwdrukwerk in eigen beheer. Zo kunnen wij garanderen dat u tijdig beschikt over uw rouwbrieven. Hebt u speciale wensen? Wij regelen dat al uw wensen gerealiseerd worden.

Rouwbrieven

Onze uitvaartverzorgster kan u een uitgebreide collectie klassieke en moderne rouwbrieven laten zien. Al tijdens het gesprek waarin we uw wensen en voorkeuren met betrekking tot de uitvaart bespreken, kunnen we u een proefdruk van uw opgemaakte tekst laten zien.

Gedachteniskaartjes

Mogelijk kiest u er ook voor om tijdens de uitvaartdienst gedachteniskaartjes te geven aan de aanwezigen. Deze kunnen dezelfde opdruk hebben als de rouwbrief. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een totaal andere opdruk en tekst.

Dankbetuigingen

Wilt u graag de mensen schriftelijk bedanken, die u hebben bijgestaan en hun belangstelling hebben getoond? Wij verzorgen een passend en persoonlijk ontwerp van uw dankbetuiging. Dit kan in lijn met het eerdere rouwdrukwerk of in een totaal andere vorm. Onze uitvaartverzorgster laat u graag inspirerende voorbeelden zien.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.