Rouwvervoer

Vanaf het moment na overlijden tot aan de uitvaart kan het zijn dat uw overleden dierbare een paar keer vervoerd dient te worden. Naar huis, het uitvaartcentrum, de kerk, het crematorium of begraafplaats. Meestal gebeurt dit met een rouwauto. Wij beschikken over een eigen wagenpark en bieden u de keuze uit diverse kleuren rouwauto’s. Ook voor u als nabestaanden kunnen wij passend vervoer regelen.

Persoonlijk rouwvervoer

Is een traditionele rouwauto niet in lijn met uw levensstijl of die van uw overleden dierbare? Misschien kiest u wel liever voor een chique rouwkoets of een platte kar met twee of vier Friese paarden. Mogelijk gaat uw voorkeur uit naar een oldtimer of naar de praktische uitvaartbus, waarin uw gezelschap intiem bij elkaar blijft. En voor een motorrijder is een Harley Davidson wellicht een passend voertuig voor een laatste rit. Onze uitvaartverzorgster kan u helpen bij het verzorgen van passend vervoer.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.