Uitvaartmogelijkheden

Om te weten of u een grote of kleine aula moet reserveren en hoeveel rouwkaarten u nodig heeft, beslist u wie u wilt uitnodigen voor de uitvaart. Misschien had uw overleden dierbare al een adressenlijst met u besproken of kunt u een adressenboekje gebruiken. U kunt kiezen voor verschillende mogelijkheden van uitvaart:

Een uitvaart die voor iedereen toegankelijk is

U geeft iedereen de gelegenheid om bij de uitvaart aanwezig te zijn. Om mensen op de hoogte te stellen, kunt u vooraf rouwkaarten sturen en een advertentie plaatsen in een dag- en/of weekblad.

Een uitvaart in besloten kring

Kiest u voor een uitvaart in besloten kring, dan nodigt u een geselecteerd gezelschap uit zoals familie en naaste vrienden. Na de uitvaart kunt u indien gewenst dan nog een grotere groep informeren over het overlijden.

Een uitvaart in stilte

Bij dit type uitvaart is meestal alleen de naaste familie bij aanwezig is. Vaak kiest men ervoor het overlijden pas na de uitvaart bekend te maken.

Afscheidsceremonie voor iedereen toegankelijk met begrafenis/crematie in besloten kring

Het is ook mogelijk dat de afscheidsceremonie voor iedereen toegankelijk is. Daarna vindt de begrafenis of crematie plaats in de besloten kring van familie en eventueel vrienden.

Condoleancebezoek voor iedereen met uitvaart in besloten kring

De avond voor de uitvaart kunt u ook een uitgebreid condoleancebezoek organiseren in het uitvaartcentrum, thuis of op een andere gewenste locatie. De uitvaart vindt dan de volgende dag plaats in besloten kring van familie en misschien wat vrienden.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.