De goede keuze in uitvaartverzorging

Al meer dan 40 jaar verzorgen wij binnen Uitvaartonderneming van Dijk elke uitvaart met alle respect en aandacht voor de overledene en nabestaanden en volgens de lokale gebruiken van het ‘Land van Cuijk’. Plaatselijke gebruiken en rituelen zijn bij ons bekend waardoor wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden en locaties voor een afscheidsdienst en een samenzijn. Wij zijn eraan gewend om u als nabestaanden alle vrijheid te gunnen bij de invulling van het afscheid. Uiteraard helpen wij u graag met ideeën en/of met de uitvoering daarvan.

Afscheid nemen waar u dat wenst

De mogelijkheid bestaat om gebruik te maken van ons uitvaartcentrum, in die mate die u wenst. U kunt bijvoorbeeld aanwezig zijn of meehelpen bij de laatste verzorging, in ons uitvaartcentrum of bij u thuis. Of misschien laat u dat liever over aan onze professionals en wilt u uw overleden dierbare liever terug zien na deze verzorging. U kunt ook kiezen voor een lichte balseming die we in ons uitvaartcentrum kunnen verzorgen. Wilt u graag dat uw overleden dierbare thuiskomt in de periode voor de uitvaart? Of gaat uw voorkeur uit naar een van onze sfeervolle rouwkamers waar u dag en nacht of op afspraak bij uw naaste kunt zijn? Onze 24-uurs kamers kunt u nog huiselijker maken met wat persoonlijke dingen, zodat u zich nog meer thuis voelt. Welk type rouwkamer u ook kiest, het spreekt vanzelf dat u daar in alle rust afscheid kunt nemen.

Afscheidsceremonie

Voor de afscheidsceremonie kunt u tegenwoordig kiezen uit heel veel mogelijkheden. Een mogelijke invulling is een afscheidsbijeenkomst in onze sfeervolle aula. Deze biedt plaats aan 100 tot 125 gasten en beschikt over een goede geluids- en TV-installatie. Natuurlijk kunnen we na afloop ook diverse hapjes en drankjes of een uitgebreide koffietafel verzorgen.

De goede keuze

Wat uw wensen ook zijn en hoeveel u ook zelf zou willen doen; alles is mogelijk binnen onze dienstverlening. Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden en tonen u ons uitvaartcentrum. Zodat u zeker weet dat u straks de goede keuze maakt die past bij u en uw overleden dierbare.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.