Eigentijdse website voor persoonlijke en vertrouwde dienstverlening

Als iemand overlijdt, moet er ondanks alle emoties in korte tijd zeer veel geregeld worden. Maar waar begint u en waar moet u eigenlijk allemaal aan denken? Het is belangrijk dat u de juiste informatie dan gemakkelijk kunt vinden. Zeker op dat moment. Maar ook als u zich eens vrijblijvend wilt verdiepen in de vele mogelijkheden van uitvaarten is heldere informatie zeer belangrijk.

Goede voorlichting

Uitvaartonderneming van Dijk weet uit ervaring hoe belangrijk goede voorlichting is na een overlijden en bij een afscheid. Daarom organiseren we diverse voorlichtingsbijeenkomsten zoals een open dag en lezingen op regelmatige basis. Ook vindt u veel informatie op onze website.

Vernieuwde website

Om onze informatie nog meer overzichtelijk aan te bieden, hebben we onlangs onze website vernieuwd. In het nieuwe, eigentijdse format op het vertrouwde adres http://www.vandijk-uitvaart.nl vindt u snel uw weg met de gemakkelijke navigatie. Naast 'informatie over Van Dijk', 'onze dienstverlening' en 'alles over afscheid' stellen ook onze uitvaartverzorgsters zich aan u voor. U kunt voortaan ook op hun persoonlijke pagina direct een reactie plaatsen, als u daar behoefte aan heeft. Ook leest u op onze vernieuwde website meer over ons sfeervolle uitvaartcentrum. U kunt gebruik maken van het online condoleanceregister en via de website een rouwbloemstuk bestellen. Uiteraard kunt u ook nog altijd gewoon op de voor u vertrouwde wijze persoonlijk contact met ons opnemen. We gaan nog altijd graag samen met u op zoek naar antwoorden en begeleiden u persoonlijk bij het maken van de juiste keuzes.

Vastleggen van uw uitvaartwensen

Steeds meer mensen willen zich tegenwoordig goed informeren over de vele mogelijkheden rondom uitvaarten. Daarna leggen ze vaak hun keuzes vast in het document 'Mijn uitvaartwensen'. Met dit document kunt u straks veel onduidelijkheid en onrust over uw uitvaartwensen voorkomen bij uw nabestaanden. En die wetenschap geeft gegarandeerd rust, nu en straks. U kunt 'Mijn uitvaartwensen' kosteloos aanvragen op telefoonnummer 0485-452868 of via de mail op info@vandijk-uitvaart.nl. Of we brengen het voor u mee als u liever persoonlijk overlegt. Bel ons gerust voor een afspraak!

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.