Laat u vrijblijvend informeren over een levenstestament en het erfrecht!

Ondanks dat veel mensen ervan overtuigd zijn dat een testament en levenstestament belangrijk zijn, heeft (nog) niet iedereen deze documenten laten opmaken. Omdat men het bijvoorbeeld lastig vindt daarover na te denken of denkt dat er nog tijd genoeg is om dat te regelen. Om u hierover wat meer duidelijkheid te verschaffen, verzorgen wij op dinsdag 9 mei a.s. een informatieavond over het levenstestament en het testament in ons uitvaartcentrum in Mill. We doen dat samen met Kersten en Wilhelm Notarissen te Mill en Grave.

Het testament

In een testament kunt u alles vastleggen wat u wenst, zoals de verdeling van uw nalatenschap. Ook kunt u tevens aangeven wie u de zorg wilt geven voor uw minderjarige kinderen na uw overlijden. Daarnaast kan de notaris u ook wijzen op de mogelijkheid van extra clausules in uw testament, zoals een bepaling voor de eigen bijdrage van de langstlevende bij eventuele opname in een verpleegtehuis. Uw kinderen kunnen dankzij deze bepaling dan voortijdig hun erfdeel opeisen, wat voorkomt dat u of uw partner straks het eigen vermogen moet aanspreken voor verpleegkosten.

Levenstestament

In een levenstestament kunt u vastleggen aan wie u de bevoegdheid geeft om namens u te handelen als u het zelf lichamelijk of geestelijk gezien niet meer kunt. Wie geeft u het vertrouwen na een hersenbloeding of bij dementie? Ook in een levenstestament kan ingespeeld worden op (de vermindering van) de eigen bijdrage voor het verpleeghuis.

Informatie avond

Op dinsdagavond 9 mei a.s. vertellen de notarissen u hier graag meer over. Zij doen dit in twee presentaties, met na elk onderwerp ruimte voor het stellen van vragen. U bent van harte welkom vanaf 18.30 uur in ons uitvaartcentrum aan de Wanroijseweg 42 in Mill, waarna we om 19.00 uur zullen starten. U kunt zich aanmelden voor deze lezing via de mail info@vandijk-uitvaart.nl of op telefoonnummer 0485-452868. Deelname is gratis.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.