Komt u ook naar onze open dag?

Op zondag 12 maart a.s. openen wij tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren van ons uitvaartcentrum en politiemortuarium van de regio Brabant-Noord. U kunt dan een kijkje komen nemen en alles vragen over uitvaartverzorging.

Ons uitvaartcentrum bestaat uit drie sfeervolle rouwkamers en een ruime aula. Twee van de rouwkamers zijn ingericht als zogenaamde 24-uurskamer, waar u onbeperkt toegang heeft tot uw overleden dierbare. Onze aula is geschikt voor ontvangst tot plm. 125 gasten. Wij kunnen hier ook een koffietafel, samenzijn en/of afscheidsdienst verzorgen.

Neem ook een kijkje in het regionale politiemortuarium

Ons uitvaartcentrum biedt ook ruimte aan het regionale politiemortuarium. Hier worden alle overledenen uit de regio naar toe gebracht bij wie mogelijk nader forensisch onderzoek naar de doodsoorzaak plaatsvindt, omdat deze onnatuurlijk lijkt.

Wie presenteren zich nog meer?

Tijdens onze open dag stellen nog vier gelieerde ondernemingen met wie wij samenwerken zich graag aan u voor. Het gaat om Martin Beek van MBalm die u alles kan vertellen over thanatopraxie ofwel licht balsemen. Hierdoor kan uw overleden dierbare zonder koeling worden opgebaard en blijft de natuurlijke en vertrouwde uitstraling langere tijd behouden. Ook Ton van Raaij, begeleider bij afscheidsdiensten in o.a. uitvaartcentra en crematoria vertelt u dan graag meer over zijn mogelijkheden. Sieradenontwerpster Diny van der Kroon toont haar collectie van vingerafdruk- en as sieraden ter nagedachtenis aan uw dierbaren. Bloemist The Florist uit Mill is aanwezig met fraaie voorbeelden van rouwbloemstukken.

Waar bent u van harte welkom?

Ons uitvaartcentrum is gevestigd aan de Wanroijseweg 42 in Mill. Onze uitvaartverzorgsters en collega’s zijn aanwezig tijdens onze open dag op 12 maart tussen 11.00 en 16.00 uur. De koffie staat voor u klaar en we leiden u graag rond. Ook kunt u op deze dag al uw vragen direct aan ons stellen. Uiteraard is de toegang gratis en is het niet nodig u vooraf aan te melden. Na afloop ontvangt u nog een tasje met informatie. Graag tot 12 maart!

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.