Licht in de duisternis!

De donkere dagen voor Kerst, we zitten er middenin. Het is echt donker buiten. Hoe donker het echter in ons hart is, verschilt per persoon. Dat hangt ondermeer af van de omstandigheden waarin iemand verkeert. Als u deze feestdagen onverhoopt ingaat met het gemis van een dierbare, kan u erg opzien tegen deze dagen. Wij wensen dat u dan in liefdevol gezelschap zult zijn, met wie u samen het Kerstfeest en Oudjaar kunt vieren, in het warme licht van uw mooie herinneringen.

Een mooie uitvaart kan het verdriet een beetje verlichten

Wij hopen dat na het overlijden van een dierbare de herinnering aan een sfeervolle uitvaart u ook nog wat warmte en troost kan bieden. Het is onze ervaring dat een mooie terugblik op een sfeervol afscheid of prachtig gesproken woorden of passende muziek echt hartverwarmend kan werken. Sommige nabestaanden hebben ervoor gekozen om de uitvaart op foto of film vast te leggen, anderen dragen de herinnering voor altijd bij zich in hun hart. Op welke manier dan ook; die sfeervolle beelden kunnen uw verdriet echt wat verlichten en u enige troost geven op moeilijke momenten.

Een afscheid in het licht van de overledene

Wij willen er daarom ook volgend jaar weer alles aan doen om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te verzorgen. Alles moet kloppen, aan elk detail moet zijn gedacht. Wij proberen zo goed mogelijk in te schatten wat een passende uitvaart zou zijn voor de overledene. Dat doen we naar aanleiding van de verhalen van nabestaanden, eventuele uitvaartwensen van de overledene en op basis van onze eigen ervaring. Met meer dan 40 jaar ervaring en bekendheid met de lokale gebruiken en rituelen kunnen we samen met de nabestaanden echt een mooie uitvaart verzorgen. Een afscheid dat helemaal in het licht staat van de overledene.

Onze allerbeste wensen!

Wij wensen u ondanks het gemis van uw dierbare(n) toch fijne feestdagen en alle goeds voor 2017.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.