Professioneel houvast voor een persoonlijke uitvaart met gevoel!

Het klinkt misschien tegenstrijdig maar voor een sfeervolle, persoonlijke uitvaart waarin emoties alle ruimte kunnen krijgen, is een goede organisatie onmisbaar. Die organisatie moet u met een gerust hart kunnen overlaten aan een uitvaartverzorger die naar u luistert en met u meevoelt maar die ook, waar nodig, zakelijk en doortastend is. In de korte periode tussen overlijden en uitvaart dient er immers ondanks alle emoties een aantal beslissingen te worden genomen omtrent het afscheid en de uitvaart. Het is fijn als iemand u daarin meelevend én deskundig kan bijstaan.

Hoe kiest u de juiste uitvaartverzorger?

Het Keurmerk Uitvaartzorg kan u helpen bij de keuze van de juiste uitvaartverzorger voor een mooi en persoonlijk afscheid. Dit Keurmerk is in 2006 in het leven geroepen om de uitvaartbranche in Nederland transparanter te maken, waardoor u een verantwoorde keuze kunt maken. Om de hoogwaardige kwaliteit te garanderen, zijn er strenge eisen om het Keurmerk te verkrijgen en te behouden. Zo wordt iedere Keurmerkhouder periodiek door een externe auditor gecontroleerd op verschillende onderdelen van haar dienstverlening, zoals heldere afspraken over de uitvoering, een transparante kostenbegroting en een goede organisatie van de uitvaart. U kunt er dus op vertrouwen dat een Keurmerkhouder voldoet aan alle benodigde kwaliteitseisen. De uitvaart zal gegarandeerd zo goed mogelijk worden verzorgd, met alle aandacht voor uw persoonlijke wensen, maar ook met ruimte voor uw verdriet.

Uw reactie is belangrijk!

Uiteraard beschikken wij ook over het Keurmerk Uitvaartzorg. Bij elke uitvaart proberen wij ons zo goed mogelijk in te leven in uw wensen en te voldoen aan de zakelijke eisen van een goede dienstverlening. Wij vinden het fijn om nadien van u te horen of alles naar wens is verlopen. U kunt ons uw reacties laten weten door middel van het evaluatieformulier dat onze uitvaartverzorger na afloop aan u toestuurt. Het is ook mogelijk een reactie te plaatsen op de persoonlijke webpagina van onze uitvaartverzorgers. En natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen met 0485-452868.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.