Samen met u herdenken!

Onze overleden dierbaren zijn altijd in onze herinnering maar in de periode rondom Allerzielen, donderdag 2 november, kiezen veel nabestaanden ervoor om een begraaf- of andere herdenkingsplaats te bezoeken met bijvoorbeeld een kaars of bloemen. Ook wij willen dan op een bijzondere manier stilstaan bij alle overleden dierbaren, met daarnaast persoonlijke aandacht voor u als nabestaande. Daarom nodigen wij u graag uit voor onze sfeervolle herdenkingen.

Zegenen van de graven

Op zondag 29 oktober om 14.00 uur zegent pastoor van der Meijden de graven op de R.K. begraafplaats naast ons uitvaartcentrum aan de Wanroyseweg 42 te Mill. De pastoor zal vooraf aan de zegening een korte woorddienst houden, waarbij hij muzikaal wordt bijgestaan door de plaatselijke harmonie en slagwerkgroep. Bij aankomst ontvangt u van ons een kaarsje, dat u bij uw overleden dierbare kunt zetten. Zo willen we dan samen met u al onze overleden dierbaren symbolisch plaatsen in het nooit dovende licht van onze herinnering. Na afloop bent u welkom in ons uitvaartcentrum voor een kop koffie en een hapje en kunt u samen nog even napraten.

Aansluitend zal pastoor van der Meijden ook de graven zegenen op de R.K. begraafplaats in Haps, naast de H. Nicolaaskerk. Ook daar ontvangen we u met een kaarsje en praten we graag met u bij.

Herinneringsconcert

Op zondag 5 november vanaf 14.00 uur verzorgen we een intiem herinneringsconcert in ons uitvaartcentrum met als thema “Als de liefde niet bestond ….”. Tijdens dit concert staan we stil bij alle overleden dierbaren, door het noemen van hun naam. We zijn verheugd dat de muziek zal worden verzorgd door zangeres Yvonne Peters en door ons plaatselijk gemengd koor Voicemill. Mooie woorden van herinnering en troost zullen worden gesproken door afscheidsbegeleider Ton van Raaij. Ook hier branden we kaarsen als sfeervol symbool van het licht van onze herinnering en u krijgt een mooie herinneringskaars mee. Graag praten we dan nog met u na onder het genot van een hapje en een drankje.

Wilt u erbij zijn?

We nodigen u uit om bij de zegening van de graven aanwezig te zijn. Hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. Voor het herinneringsconcert ontvangt u als nabestaande van een overleden dierbare, van wie de uitvaart door ons is verzorgd in de periode van september 2016 tot september 2017, een persoonlijke uitnodiging. Maar ook als u in een eerdere periode afscheid heeft moeten nemen van uw dierbare bent u van harte welkom. U kunt u aanmelden via info@vandijk-uitvaart.nl of tel 0485-452868. Op http://www.vandijk-uitvaart.nl/Over-Van-Dijk/Activiteiten vindt u meer informatie. Heel graag tot dan!

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.