Samen werken aan een onvergetelijke uitvaart

Bij een uitvaart moet alles in één keer goed verlopen. In relatief korte tijd moet er een bijeenkomst op één of meerdere locaties verzorgd worden. Het vervoer van uw overleden dierbare en eventuele naasten dient respectvol en betrouwbaar te zijn. Een persoonlijke kist of lijkwade, sfeervolle rouwbloemstukken, gepaste muziek, een voor u persoonlijk vormgegeven rouwbrief, een mooi gedachteniskaartje; het moet allemaal met zorgvuldigheid omringd worden. Ook kunnen we u helpen met persoonlijke teksten en foto- of filmreportages, die bijdragen aan een sfeervolle uitvaart.

Samenwerking

Om een uitvaart goed te laten verlopen is het belangrijk dat alles tot in detail wordt georganiseerd. U kunt daarbij vertrouwen op onze meer dan 40 jaar ervaring, waarbij we niets aan het toeval over laten. Door ons goed te verdiepen in achtergrond, wensen en eventueel geloof van overledene en nabestaanden willen wij telkens weer een uitvaart verzorgen die uniek is en waarin men de overledene herkent. Veel diensten verzorgen we daarbij in eigen huis. We zijn bekend met lokale mogelijkheden en gebruiken en werken in kleine, hechte teams, waarbij we elkaar ondersteunen en inspireren. Voor de gasten zijn we herkenbaar vanwege onze zelfde stijlvolle kleding. Verder heeft iedereen in het team een eigen deskundigheid, zoals het uitvoeren van de laatste zorg of het verzorgen van betrouwbaar en respectvol vervoer. Onze uitvaartverzorger blijft uw vaste contactpersoon en heeft dankzij onze manier van werken alle aandacht voor u.

Complimenten

Dat deze manier van werken succesvol is, blijkt uit de vele mooie complimenten die onze uitvaartverzorgers ontvangen. Ook uit onze enquête blijkt een hoge klanttevredenheid.

Uw reactie

Indien u suggesties heeft voor verbetering of een reactie wilt plaatsen, horen wij deze graag. Dat kan via de mail info@vandijk-uitvaart.nl. Zo kunnen we mede dankzij u onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.