Veel waardering voor Van Dijk uitvaart nieuwe stijl!

Na het overlijden van een dierbare kunt u alle steun en medeleven gebruiken. Ook onze uitvaartverzorger kan u daarbij persoonlijk ondersteunen. Niet alleen met de verzorging van de uitvaart maar ook bij uw verdriet, in die mate waaraan u behoefte heeft. Zodat u in alle rust afscheid kunt nemen. Ook na de uitvaart praten we graag nog eens samen na en kijken we of we verder nog iets voor u kunnen betekenen. Dat is uitvaartonderneming van Dijk anno nu.

Frisse wind

Weet u al dat er de laatste tijd heel wat veranderd is binnen onze organisatie? Na het afscheid van oprichter Ton van Dijk zijn wij op een andere manier aan de slag gegaan, waardoor er een frisse wind door ons bedrijf waait. Uiteraard nog altijd zeer lokaal betrokken en met één uitvaartverzorger als persoonlijk aanspreekpunt met nóg meer oog voor uw wensen. Het Keurmerk Uitvaartzorg, dat wij met trots dragen en als één van de weinige uitvaartondernemingen in de regio hebben behaald, bewijst dat wij staan voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding. Nog belangrijker vinden wij het dat ú onze inspanningen waardeert! Via onze vernieuwde website krijgen we vaak mooie bedankjes die voor ons van onschatbare waarde zijn; dat is waar we het voor doen. Wij weten immers uit ervaring hoe belangrijk een goed afscheid is voor u als nabestaande. Als herinnering én als troost.

Details

Een goed afscheid maken we samen met u. Wij denken met u mee over de inhoud, maar mocht u het afscheid gedeeltelijk zelf willen invullen dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Naast de zorgvuldige verzorging van het afscheid gaat het verder vooral om details. Om meedenken, aanvoelen, laten merken dat we er voor u zijn. “Ik kreeg zelfs een appje van een andere medewerkster om ons een waardevolle uitvaart te wensen,” zo vermeldt een nabestaande op onze site. Een voorbeeld van een klein gebaar, dat groots werd gewaardeerd.

De mogelijkheden van nu

In onze nieuwe opzet willen we u in de dagen rondom de uitvaart zoveel als nodig bijstaan, adviseren, inspireren en ontzorgen. Uiteraard zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nu? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.van 

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.