Wel of geen uitvaartverzekering?

U kunt er voor kiezen om u te laten verzekeren bij een uitvaartverzekeraar. Wij nemen u daarbij graag de zorg uit handen van de administratieve afhandeling van uw verzekeringspolis. Zelf werken we ook samen met een aantal verzekeringsmaatschappijen maar uiteraard helpen we u ook graag als u ergens anders of niet verzekerd bent.

Natura of kapitaalverzekering

U kunt kiezen uit twee soorten uitvaartverzekeringen, een naturapakket of een kapitaalverzekering. Bij een naturapakket verzekert u een pakket van diensten en wordt uitsluitend vergoed waar u volgens het pakket recht op heeft. Alle overige afgenomen diensten dient u bij te betalen.

Als u met een naturaverzekering kiest voor een eigen uitvaartondernemer zal de naturapolis worden uitgekeerd in een geldbedrag. Het bedrag is afhankelijk van de verzekeraar waar de polis is ondergebracht en verschilt van jaar tot jaar. Bij een kapitaalverzekering keert de verzekeraar het verzekerd kapitaal uit na overlijden. U kunt dit geld naar eigen inzicht besteden aan de uitvaart.

De keuze van de uitvaartondernemer

U bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartonderneming ongeacht de verzekeringsmaatschappij waar u een verzekering heeft afgesloten. Het is immers zeer belangrijk dat u in deze dagen van verdriet en rouw wordt begeleid door iemand die u vertrouwt en bij wie u zich geborgen voelt.

Wel of geen verzekering

U kunt er zeker van zijn dat wij u altijd bijstaan, ongeacht of u wel of niet verzekerd bent. Ik vertel u graag vrijblijvend over de mogelijkheden, kosten en dekking van de verschillende verzekeringen en van uw eventuele polis.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.