Wie staan er achter onze persoonlijke aanpak?

De dagen voor een uitvaart zijn vaak intens. Het is fijn als u dan in alle rust afscheid kunt nemen, zonder zorgen over inhoud en organisatie van de uitvaart. Omdat u er mede dankzij onze persoonlijke benadering alle vertrouwen in heeft dat het goed komt.

Goede voorbereiding voor persoonlijk afscheid

Uw overleden dierbare had ongetwijfeld zijn of haar eigen karaktertrekjes, voorkeuren en interesses. Dat alles maakt iemand immers tot wie hij of zij was en ook herkenbaar voor anderen. Wij vinden het belangrijk dat er tijdens een afscheid aandacht is voor deze persoonlijke trekjes en voorkeuren voor bijvoorbeeld bloemen, muziek of teksten. Daarom besteden wij veel aandacht aan de voorbereiding en nemen alle tijd voor uw wensen en verhalen. Samen met u proberen we uw gevoelens en herinneringen te verwoorden en verbeelden in een mooie ceremonie.

Onze persoonlijke benadering

Vaak vinden deze intense gesprekken plaats in huiselijke kring, in een emotionele sfeer. Wij vinden het passen binnen onze persoonlijke aanpak dat u van te voren weet wie van ons u daar eventueel in kan bijstaan. Een aantal van u heeft mogelijk Hanneke van Koolwijk al wel eens ontmoet als een van onze uitvaartverzorgers. Hanneke heeft onlangs na lang nadenken gekozen voor een andere invulling van haar tijd. We zijn dankbaar voor haar tomeloze inzet en inlevingsvermogen, waardoor veel nabestaanden kunnen terugkijken op een mooi en warm afscheid. Monique Gelsing-Janssen is inmiddels voor velen ook een vertrouwd gezicht bij ons. Jeroen Mol heeft zich enkele maanden geleden bij ons aangesloten en heeft sindsdien ook al diverse uitvaarten mogen verzorgen. Natuurlijk hebben onze uitvaartverzorgers persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Zij nemen graag uw zorgen uit handen en luisteren naar uw wensen en herinneringen. Meelevend én pragmatisch. Op http://www.vandijk-uitvaart.nl/Uitvaartverzorgers leest u hier meer over en kunt u een persoonlijke reactie plaatsen.

Zoals u wenst

Uiteraard kunt u het afscheid ook geheel of gedeeltelijk zelf invullen en verzorgen, als u dat wenst. Wij helpen u in de mate die u wenst, zodat we samen met u de uitvaart verzorgen, die alleen bij uw overleden dierbare past.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.