Uitvaartverzekering

Uitvaartonderneming van Dijk kan elke uitvaart verzorgen, ongeacht of u wel of geen uitvaartverzekering heeft. We hebben bindende contractafspraken met Yarden, Ardanta, Onderlinge Hulp en Axent. Mocht uw overleden dierbare in het bezit zijn van een polis van één van deze verzekeringsmaatschappijen, dan heeft u naar alle waarschijnlijkheid een financieel voordeel als u de uitvaart door ons laat verzorgen.

Kapitaal- of naturaverzekering

Een uitvaartverzekering kan een kapitaal- of naturaverzekering zijn. Een kapitaalverzekering keert het verzekerde bedrag uit aan de familie of de uitvaartondernemer. Bij een naturaverzekering worden diensten en producten uitgekeerd, zoals bijvoorbeeld 75 brieven, 200 prentjes, de kist, de crematieplechtigheid en het vervoer door een rouwauto.

Meerkosten

Indien de uitvaart wordt verzorgd door een andere uitvaartverzorger dan bij wie de verzekering is afgesloten, bestaat er een reeële mogelijkheid dat u te maken krijgt met meerkosten. Indien u een naturaverzekering heeft bij een andere partij en er voor kiest om ons de uitvaart te laten verzorgen, dan vergoedt de verzekeraar het bedrag dat de verzekerde diensten/producten vertegenwoordigt. Onze ervaring is dat de meerkosten dan over het algemeen meevallen. Graag informeren wij u over de uitvaartkosten en eventuele van toepassing zijnde meerkosten.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.