Zelf uw uitvaartwensen vastleggen

Om alles nu al goed te regelen, zeker ook voor degenen die u achterlaat, hebben wij voor u het document ‘Mijn uitvaartwensen’ beschikbaar. Hierin kunt u al uw wensen vastleggen. Dat biedt uzelf en uw nabestaanden de geruststellende zekerheid dat uw uitvaart straks helemaal volgens uw wensen wordt verzorgd. Ook de namen en adressen van alle personen die te zijner tijd een rouwbrief moeten ontvangen, kunt u in dit document vermelden. Wij helpen u graag vrijblijvend bij het invullen en vertellen u over alle mogelijkheden. Hierbij bepaalt u zelf in hoeverre u uw wensen wilt vastleggen. U kunt "Mijn Uitvaartwensen" zonder enige verplichting bij ons aanvragen op tel. nr. 0485-452868 of per mail. Klik hier als u 'Mijn uitvaartwensen' wilt downloaden.

Uw uitvaartwensen bewaren

Het document kunt u bij een notaris of bij vrienden of familie laten bewaren. Ook mag u een kopie of het origineel naar ons zenden, zodat wij het bewaren.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.