Aandacht voor u

Als iemand overlijdt, dient er in korte tijd veel geregeld worden voor het afscheid. Daarnaast heeft u te maken met de emoties van u en van uw naasten. Het is goed te weten dat wij u hierbij kunnen helpen, zodat u invulling kunt geven aan een persoonlijke en gedenkwaardige uitvaart. Door ons goed te verdiepen in achtergrond, wensen en eventueel geloof van uw overleden dierbare en van uzelf, willen wij telkens weer een uitvaart verzorgen die uniek is en waarin u uw dierbare herkent.

Als lokale uitvaartverzorger verzorgen wij reeds 40 jaar uitvaarten in de regio Cuijk en Mill & St. Hubert. Wij zijn goed op de hoogte van de lokale gebruiken. Ons streven is uw zorgen over de organisatie en eventuele inhoud van het afscheid over te nemen. We hopen door ons werk een steentje bij te kunnen dragen bij de verwerking in de zware tijden van verlies en verdriet. Een mooie uitvaart kan u helpen bij de verwerking van uw verdriet. U kunt er op vertrouwen dat een van onze uitvaartverzorgers de uitvaart van begin tot eind persoonlijk zal begeleiden. Samen met u verzorgen wij graag het waardige en persoonlijke afscheid, dat bij uw dierbare past.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.