Herinneringsconcert

Op zondag 5 november vanaf 14.00 uur verzorgen we een intiem herinneringsconcert in ons uitvaartcentrum. Tijdens dit concert staan we stil bij alle overleden dierbaren, door het noemen van hun naam. We zijn verheugd dat de muziek zal worden verzorgd door zangeres Yvonne Peters en door ons plaatselijk gemengd koor Voicemill. Mooie woorden van herinnering en troost zullen worden gesproken door afscheidsbegeleider Ton van Raaij. Ook hier branden we kaarsen als sfeervol symbool van het licht van onze herinnering en u krijgt een mooie herinneringskaars mee. Graag praten we dan nog met u na onder het genot van een hapje en een drankje.

Wilt u erbij zijn?

U ontvangt als nabestaande van een overleden dierbare, van wie de uitvaart door ons is verzorgd in de periode van september 2016 tot september 2017, een persoonlijke uitnodiging. Maar ook als u in een eerdere periode afscheid heeft moeten nemen van uw dierbare bent u van harte welkom. U kunt u aanmelden via info@vandijk-uitvaart.nl of tel 0485-452868. Heel graag tot dan!

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.