Geschiedenis

Een uitvaart met zorg en eerbied verzorgen zit letterlijk in de genen van Uitvaartonderneming van Dijk. Al meer dan 40 jaar wordt elke uitvaart tot in de puntjes verzorgd met alle respect en aandacht voor de overledene, nabestaanden en lokale gebruiken.

Brabantse tradities

Uitvaartonderneming van Dijk verzorgt uitvaarten geheel in eigen beheer in het 'Land van Cuijk'. In dit mooie Brabantse land toont Van Dijk ook respect voor de traditie waarbij familie en buren de uitvaart verzorgden van een naaste. Van Dijk geeft daarom indien gewenst de familie gelegenheid veel zelf te doen, van verzorging tot het in de kist leggen en het begeleiden tot aan de oven bij een crematie.

Nieuwe gezichten

Na het afscheid van oprichter Ton van Dijk in 2014 werd Hanneke van Koolwijk het gezicht van Uitvaartonderneming van Dijk. SInds het voorjaar 2016 is uitvaartverzorgster Monique Gelsing-Janssen de gelederen komen versterken. Hanneke is sinds augustus 2017 helaas niet meer voor ons werkzaam maar Monique verzorgt de diverse uitvaarten in de regio Mill en Cuijk met alle respect voor de overledene, nabestaanden en eventuele lokale gebruiken. In december wordt ons team verder uitgebreid met een extra uitvaartverzorgster.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.