Keurmerk uitvaartzorg

Uitvaartonderneming Van Dijk beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding. Onze medewerkers zijn intern en extern opgeleid en beschikken over hun vakdiploma. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU). Dit is een extra waarborg voor een tot in de puntjes verzorgde uitvaart, die in alle opzichten past.

Complimenten en klachten

Wij streven voortdurend naar een uitstekende service en dienstverlening. Daarom horen we graag van u hoe u onze dienstverlening heeft ervaren. Mocht u een compliment, klacht of suggestie ter verbetering willen doorgeven, dan kan dat via de algemene mail. U kunt uw reactie ook doorgeven op de persoonlijke webpagina van uw uitvaartverzorger.

Klachteninstituut

Een klacht nemen wij binnen twee weken in behandeling. Wij gaan daarna met u in gesprek om deze klacht zo netjes mogelijk en naar uw tevredenheid op te lossen. Mocht u desondanks toch nog de behoefte hebben om de klacht bij een onafhankelijke instantie neer te leggen, dan vindt u onderstaand het adres voor uw klacht over uitvaartverzorging, crematoria en begraafplaatsen. Het advies is bindend. Het adres is Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen - Postbus 92 - 5600 AB Eindhoven. U kunt uw klacht ook naar hen mailen.

Contact

  • Uitvaartonderneming Van Dijk / Uitvaartcentrum Van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA Mill
  • Telefoon: 0485-452868 
  • E-mail: info@vandijk-uitvaart.nl

neem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.