Ons uitvaartcentrum

In de gemeente Mill en St. Hubert beschikken wij over een multifunctioneel en sfeervol uitvaartcentrum met twee eigentijdse 24-uurskamers, een sfeervolle 'normale' rouwkamer en een ruime aula.

Rouwkamers: 24-uurs kamer en bezoek op afspraak

In de 24-uurs kamer kunt u uw overleden dierbare op elk gewenst moment bezoeken. U ontvangt een toegangspasje waarmee u dag en nacht toegang heeft tot de kamer waar uw dierbare verblijft. U mag deze kamer inrichten met persoonlijke spulletjes, waardoor het nog vertrouwder voelt. Het is uiteraard ook mogelijk uw overleden dierbare op afspraak te bezoeken. U kunt de rouwbezoeken op elk gewenst moment van de dag laten plaatsvinden. Uiteraard is er koffie en thee beschikbaar voor u en uw rouwbezoek.

Onze aula

Onze ruime aula van het uitvaartcentrum is geschikt voor het houden van een afscheidsbijeenkomst met 100 tot 125 gasten. Het is ook mogelijk om hier na de uitvaart een koffietafel of ander samenzijn te laten verzorgen. Onze uitvaartverzorgster vertelt u er graag meer over.

Thuisopbaring

U kunt er ook voor kiezen om uw dierbare bij u thuis op te laten baren. Op deze manier kunt u afscheid nemen in een vertrouwde omgeving. Onze professionele medewerkers kunnen de opbaring verzorgen. Ook stellen wij alle benodigdheden ter beschikking zoals kist- of bedkoeling en rouwschermen, zodat uw overleden dierbare kan thuisblijven tot aan de dag van de uitvaart.

De laatste verzorging

Wilt u ons helpen bij de laatste verzorging van uw overleden dierbare? U bent van harte welkom om ons te assisteren, zowel thuis als in ons uitvaartcentrum.

  • Gegevens

  • Uitvaartonderneming van Dijk
  • Wanroijseweg 42
  • 5451 HA  Mill
  • Telefoon: 0485-452868
  • Heeft u een vraag aan onze uitvaartverzorgster?Virtuele rondleidingRoutebeschrijving

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.