Jeroen Mol

Uitvaartverzorger

“Na een waardig afscheid, volgt de glimlach van de herinnering”

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze emotionele periode naar het definitieve afscheid moet er veel geregeld worden. Vaak roept dit vragen op waar u het antwoord niet op heeft of waar uw hoofd niet naar staat. Wilde uw dierbare bijvoorbeeld een begrafenis of crematie? Is er een wensenboek aanwezig? Graag wil ik u begeleiden bij het nemen van de juiste beslissingen. Er voor u zijn, om te adviseren en te ontzorgen. Met aandacht voor elk gewenst detail. Samen met u verzorg ik graag de waardige en persoonlijke uitvaart, die bij uw dierbare past. (Bijna) alles is naar uw wens te organiseren. Samen; creatief tot in de kleine details. Graag bespreek ik met u eens de vele mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Uw uitvaartwensen kunnen wij indien gewenst voor u bewaren. Zodat u daarna weer zorgeloos kunt genieten van het leven, in de wetenschap dat alles goed geregeld is.

Super geholpen!

Jeroen heeft ons super geholpen en ons er goed doorheen gesleept. Er werd goed meegedacht met alles. Wij willen Jeroen heel erg bedanken voor alle goede zorgen. Wij zullen hem nooit vergeten. Hij blijft een speciaal persoon voor ons.

Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.